Seria "Elita Intunecata" de Chloe Neill

Vol. I - Blestemul Focului

Eleva noua.
Scoala noua.
Aceleasi belele.

Lily Parker este trimisă de părinţii ei la o şcoală particulară elitistă din Chicago. De parca n-ar fi de ajuns,incepe sa auda si sa vada chestii ciudate prin campusul scolii Sfanta Sofia.

Colega ei de camera,Scout,o mentine cu picioarele pe pamant,dar aceasta continua sa dispara in fiecare noapte.Dar intr-o zi Lily afla ca Scout se fereste de monstrii adevarati.Descopera - si nu intr-un mod usor - ca Scout face parte dintr-un grup de adolescenti rebeli.

Ei protejeaza Chicago de demoni,vampirii si utilizatorii magiei intunecate.Pacat ca Lily nu are puteri,ca sa poata ajuta.Cel putin,nu puteri de care sa fi stiut.


Vol. II - Hexbound

Lily Parker este noua la Scoala pt Fete "Sfanta Sofia",dar ea deja a invatat ca magia iti poate fi cel mai bun prieten ... sau cel mai de temut dusman.

Se spune ca puterea absoluta te corupe complet.Se pare,ca si putina magie te poate intoarce spre partea intunecata.Asta trebuie sa invete Lily,sa-si contoleze noile abilitati paranormale;pe langa faptul ca trebuie sa evite snobii ce cred ca conduc scoala,sa se descurce cu baiat dragut si sa lupte alaturi de cea mai buna prietena a ei,Scout,aparand viata de noapte in Chicago,mai ales de utilizatorii de magie corupta,cunoscuti sub numele de Reaperi.

Apoi Lily este invitata la o intalnire privata cu Sebastian.E sexy,puternic si se ofera s-o ajute sa-si valorifice magia ce-i curge prin vene,asa cum numai el poate.Si el e Reaper.Lily nu-si poate ascunde suspiciunile.Dar curand va descoperi ca linia dintre bine si rau nu e intotdeauna clara...


Vol. III - Charmfall

Liceul poate fi un camp de lupta,dar pentru Lily Parker,sa supravietuiesti la Scoala pt Fete "Sf. Sofia" este o chestiune de viata si de moarte ...

Sa protejezi Chicago-ul de partea intunecata poate fi o slujba extenuanta,mai ales cand esti la liceu.Asa ca atunci cand fetele de la Sf. Sofia incep sa se pregateasca de bal,Lily decide sa se alature unui fel de comitet de pregatire - chiar daca nu inseamna sa dea atentie demonilor,vampirilor si reaperilor.

Dar cand un reaper intra in scoala,Lily nu uita ce a jurat sa protejeze.Cauta magia in adancul ei - si descopera ca a disparut.Si se pare ca nu e singura.O pana de magie s-a abatut asupra Chicago-ului paranormal si nimeni nu stie ce - sau cine - a cauzat-o.Dar Lily stie ca merita sa treaca granita dusmanilor pentru a-si recapata puterile...



Goodreads

3 comentarii:

  1. As avea o intrebare. De unde ai facut rost de a 3a carte?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vol. 3 parca n-a mai fost pubicat si in romana. Dar daca te referi la varianta in engleza, lasa o adresa de mail si ti-o trimit :)

      Ștergere
  2. As avea o intrebare. De unde ai facut rost de a 3a carte?

    RăspundețiȘtergere